Angélique Koopmans
Managing Director

Bedrijf
SheSuit Nederland BV

Elevator pitch
SheSuit maakt Personal Couture: unieke op maat gemaakte kleding voor (top)vrouwen die zich willen onderscheiden. Alle couturestukken worden met zorg en precisie handgemaakt door ervaren meester coupeurs in het eigen atelier in Amsterdam. De kleding wordt voor en samen met de klant ontworpen en van scratch af aan gemaakt. Met behulp van een eigen ontwikkeld patroontekensysteem is SheSuit in staat om voor iedere vrouw een exclusief ontwerp perfect passend te maken. Inmiddels heeft SheSuit klanten in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. 

Missie     
Vrouwen op een goede manier zichtbaar maken zodat zij zelfverzekerd en in stijl hun doelstellingen en ambities weten te realiseren zodat dit leidt tot meer dan 50% vrouwen in executive en non-executive functies bij bedrijven in Nederland. 

Belangrijkste importlanden
Stoffen:
Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk, Italië, Duitsland, Thailand, Peru 

Belangrijkste exportlanden
Verenigd Koninkrijk, België

Vakgebied          
Meester coupeurs, ontwerpers, ambacht, Personal Couture voor (zaken)vrouwen, kleur – en stijladvies, “how to dress…”, duurzame kleding, op duurzame wijze maken, lokale productie.

 Nevenactiviteiten

Vrijwilliger Bijlmer Bridge 2 Hope Project 
Lid van Rotary club RIO aan de Amstel
Lid van UnitedSucces

In te huren als
Presentator over onderwerpen als “How to dress to make a great first impression”, “Het belang van de eerste Indruk”, “Ondernemerschap”

Follow me           

LinkedIn: SheSuit
Twitter: @SheSuit
Facebook: SheSuit
Pinterest: SheSuit
Instagram: SheSuit
Youtube: SheSuit

2018-03-31T20:14:34+00:00