Anita Veenendaal, MFP CFP

Bedrijf
Lightweight Containers B.V. www.keykeg.com

Elevator pitch
Lightweight Containers ontwikkelt, produceert en verkoopt ’s werelds beste en meest duurzame kunststof fusten voor dranken. Onze markten kennen deze fusten onder de merknamen KeyKeg en UniKeg. We willen zoveel mogelijk waarde creëren voor alle onderdelen van onze supply chain. Dus niet alleen de drankenproducent, maar óók de drankdistributeur, de horeca en hun klanten. Dat kan alleen maar door goed te luisteren en daar ook naar te handelen.

Lightweight Containers is een familiebedrijf met een ondernemersziel. We kijken dan ook altijd naar de lange termijn en zien ons als zakenpartners voor de totale supply chain. Het gaat ons om resultaat en de passie en plezier waarmee we dat bereiken.Daarom zijn bij Lightweight Containers de werkprocessen leidend in plaats van hiërarchische structuren. Zo krijgt iedereen kansen om zijn talenten volledig te ontplooien.

Iedereen in ons bedrijf gelooft in groei van zowel onze klanten alsook ons bedrijf. Ons jarenlang groeipercentage van 40% zegt veel over hoe onze klanten onze visie, producten en dienstverlening ervaren. Het is onze ambitie om de komende jaren op alle continenten verder te groeien.

Missie
Het (door)ontwikkelen, produceren, vermarkten en het ondersteunen bij het toepassen van ’s werelds kwalitatief beste lichtgewicht verpakking voor vloeistoffen, met de kleinst mogelijke impact op het milieu en de grootst mogelijke voordelen voor de totale supply chain.

Belangrijkste exportlanden
Lightweight Containers is een internationale onderneming. Wij leveren onze fusten in ruim 80 landen. Via de supply chain komt ons fust in veel meer landen terecht.

Productielocaties

Ons hoofdkantoor is in Den Helder (Nederland) gevestigd waar ook een KeyKeg productielijn staat. In dit hoofdkantoor vindt ook de R&D van Lightweight Containers plaats. Daarnaast hebben we ook een kantoor in Chicago (USA).

Naast de productielijn in Den Helder hebben we ook productielocaties in Grossbreitenbach (Duitsland) en in Joliet, vlakbij Chicago (USA). In 2017 openen we een nieuwe productielijn in Engeland en meerdere andere productielocaties staan gepland.

Vakgebied          
Internationaal ondernemen

Nevenactiviteiten
Lid van de ondernemersvereniging Kooypunt in Den Helder

Follow me           
LinkedIn: Anita Veenendaal
Twitter : @veenendaalanita

By | 2018-03-31T20:14:30+00:00 november 27th, 2016|Ledenprofiel|Reacties uitgeschakeld voor Anita Veenendaal