Annemie van den Boomen
Executive Coach, Teamcoach, MD program manager

Bedrijf
Augere BV 

Elevator pitch
Wil je veerkrachtig en energiek in je werk en in je leven staan? Ik leer je te leven en werken vanuit je eigen authenticiteit. Door een goed inzicht in jezelf èn in anderen leer je effectief invloed uit te oefenen en constructieve relaties op te bouwen. Je leert jouw kern doorgronden en ontdekt hoe je vanuit die kern een succesvolle en inspirerende leider wordt in de dagelijkse praktijk.

Ik help individuen en teams contact te maken met verborgen talenten, hun missie en doelen helder te benoemen, en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het halen van hun beoogde resultaten.

De aanpak is persoonlijk. Augere komt dichtbij: open, eerlijk en confronterend. En daarmee wordt iets in beweging gezet. Veelal leidt de interventie tot een persoonlijke doorbraak.

Vanuit Augere bied ik (executive) coaching voor managers die willen reflecteren op onderwerpen als bedrijfswaarden en strategie, persoonlijke waarden en doelen, de eigen positie in het bedrijf en het voor elkaar krijgen van zaken. En wij bieden 4 keer per jaar een open training Authentiek Leiderschap aan. 

Missie     
De coaches van Augere helpen je (weer) contact maken met je missie en je verborgen talenten. We leren je om je doelen helder te benoemen en bekijken door welke gedachten deze belemmerd worden. Zo leer je om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het behalen van het beoogde resultaat.

Augere brengt verder door dichtbij te komen.

Belangrijkste importlanden
Internationale samenwerking met collega’s in U.S A., G.B, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Spanje, Mexico, Nieuw Zeeland. 

Belangrijkste exportlanden
Begeleiding van managers in België, Frankrijk, G.B. en Hongarije. 

Vakgebied
Authentiek Leiderschap, Team performance, NLP, Transactionele Analyse en Emotionele Intelligentie, Systemic Work en ACT.

Tools/ methoden:

  • Logische niveaus van Robert Dilts om je persoonlijke profiel in kaart te brengen. Je Missie en je leidende waarden vertalen naar effectief, praktisch gedrag in de dagelijkse praktijk.
  • FIRO/ The Human Element®, een eenvoudig model met grote diepgang.
  • Systemisch Kijken
  • ACT ( Acceptance and Commitment Training)
  • MBTI , Meyers Briggs Type Indicator®

Certificeringen:

MBTI (Meyers Briggs Type Indicator®)

FIRO (Fundamental Interpersonal Relations Oriëntation®)

The Human Element®

Radical Collaboration®/ Roestvrij Samenwerken®

In te huren als
Business coach (begeleiding directieteams);
Trainer (trainingstrajecten uitzetten ter vergroting van de teamperformance en/of persoonlijke effectiviteit);
Projectmanager (leiden van ontwikkeltrajecten in organisaties);
Executive coach.

Follow me           
LinkedIn: Annemie van den Boomen

2018-03-31T20:14:30+00:00