Carolien Brederije

Bedrijf
Valegis Advocaten

Elevator pitch
Valegis Advocaten is een jong en ondernemend advocatenkantoor, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Wij werken voor ondernemingen en instellingen in binnen- én buitenland. Wij adviseren en procederen binnen het gehele spectrum van het ondernemingsrecht, vastgoed en arbeidsrecht (inclusief ambtenarenrecht & corporate immigration). Wij combineren de know how en expertise van ‘de grote kantoren’ (waar veel van onze mensen van afkomstig zijn) met de korte lijnen en werksfeer van een niche kantoor. The best of both worlds, wat ons betreft!

 

Belangrijkste exportlanden
Om onze cliënten te kunnen verzekeren van uitstekende juridische begeleiding in het buitenland, besteden wij veel aandacht aan ons uitgebreide internationale netwerk van onafhankelijke dienstverleners. Voor ons is een internationale focus belangrijk en daarom zijn wij mede-oprichter van Pangea-net (www.pangea-net.org). Dit netwerk, met gerenommeerde advocatenkantoren in 24 landen, biedt ons de mogelijkheid om waar nodig in korte tijd lokale deskundige advocaten in te schakelen.

Vakgebied
Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed

Nevenactiviteiten

Lid Regionale Adviesraad Kamer van Koophandel ZuidWest (Zuid-Holland & Zeeland)
Voormalig voorzitter WomensBizz (2012 tot en met 2015)
Lid UnitedSuccess.com, internationaal netwerk voor vrouwelijke ondernemers
Lid VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), Vereniging Haagse Arbeidsrechtadvocaten, Vereniging voor Arbeidsrecht
Actief binnen ONL (Ondernemend Nederland)
Sleuteldrager van het LUF (Leids Universiteits Fonds)

Follow me
Twitter: Valegis

2018-03-31T20:14:33+00:00