Dorrie Eilers, Directeur (DGA)

Bedrijf                                                 
www.neptunus.eu

Elevator pitch
Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen. Zo ontwerpt en verhuurt Neptunus tenten voor evenementen, maar ook demontabele gebouwen die bijvoorbeeld als supermarkten, sporthallen en distributiecentra worden ingezet. Eigenlijk overal waar tijdelijk ruimte nodig is.
Het familiebedrijf werd in 1937 opgericht en heeft naast de hoofdvestiging in Kessel ook vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. Neptunus heeft ruim 300 medewerkers in dienst.                  

Missie
De kracht van Neptunus
Gewoon blijven, hard werken, familie, innovatie, service, kwaliteit en professionaliteit. Deze elementen gecombineerd zijn het geheim én de kracht van Neptunus.

Met onze kwaliteitstenten en demontabele gebouwen, onze expertise, maar vooral onze ervaren en toegewijde medewerkers, werkt Neptunus ieder dag aan de perfecte oplossing voor een ruimtebehoefte. We willen de beste zijn én blijven in het bedenken, ontwikkelen, produceren en bouwen van duurzame tijdelijke accommodaties, zowel in Nederland als in Duitsland, Engeland, België, Frankrijk, Polen en Oostenrijk.

Belangrijkste exportlanden
Belgie, Duitsland, United Kingdom, Frankrijk, Oostenrijk, Polen.

Vakgebied          
Sales, Marketing, Communicatie & PR  

Nevenactiviteiten
Jury Entrepreneur Of The Year
Jurylid Zakenvrouw Noord-Limburg
Bestuurslid Limburgs Familiebedrijven Genootschap

Follow me           
Twitter: @dorrieeilers
LinkedIn: Dorrie Eilers

2019-06-05T19:24:20+00:00