Malou de Kok  CEO 

Bedrijf: 
Tandartspraktijk Meerdervoort www.tandmeer.nl

UBrush! Enterprises B.V.           www.ubrush.nl 

Elevator pitch    
UBrush! is de elektrische rager waarmee je tussen de tanden en kiezen schoonmaakt zoals een elektrische tandenborstel dat doet voor alle bereikbare plekken in de mond. De UBrush maakt 10.000 vibrerende bewegingen per minuut. Doordat de led verlichting schijnt op de rager is er meer zicht in de mond. Omdat de druk bij het gebruik van UBrush! meer in het handvat zit, zal de druk veel meer verdeeld worden en daardoor is de kans dat de rager zal buigen, knakken of breken minimaal. UBrush! is klein van formaat waardoor deze makkelijk kan worden mee genomen in uw tas, handbagage of in de auto. Dit betekent dat er altijd een moment op de dag is om uw mondhygiëne te optimaliseren naar perfectie!

UBrush! Wordt geproduceerd in Zuid-Korea (verschillende fabrieken). De distributie vindt plaats in Duitsland door Loser&co GMBH door middel van een exclusief partnerschap. Loser & Co GMBH (Dental Unilever) levert aan de grootste Dental dealers ter wereld waaronder Henry Schein Dental en apothekers.       

Missie     
Ik vind het van uiterst belang mijn patiënten de beste behandeling en voorlichting te geven. Veel mensen realiseren zich niet dat de mondgezondheid een afspiegeling is van de algehele gezondheid. Wanneer je mond niet gezond is heeft dat effect op de rest van het lichaam. Schone tanden en gezond tandvlees is een samenspel. Wanneer er goede en zorgvuldige voorlichting wordt gegeven, transparant en kritisch wordt gekeken, kan er een gedragsverandering worden aangebracht bij de patiënt. Die kracht heeft een mondhygiënist en ik wil die kracht bundelen en uitbreiden zodat binnenkort iedereen weet wat een goede optimale mondhygiëne inhoudt. U heeft er recht op.

Belangrijkste importlanden:
Zuid-Korea 

Belangrijkste exportlanden      
Europa, Amerika, Azië    

Vakgebied                         
Innoveren, internationaal ondernemen, mondhygiënist specialisatie parodontologie

Nevenactiviteiten                           

  • managen tandartspraktijk 
  • ontwikkelen kleding Dental professionals onder IAM label bv 
  • ondersteuning van wetenschappelijke onderzoeken 
  • begeleiden mondzorgkunde studenten 

In te huren als                                   
Spreker, gastdocent

Follow me               
LinkedIn: Malou de Kok

Facebook:  UBrush 

Instagram: ubrush_interdental_brush 

2018-11-01T20:34:51+00:00