Sandra Pannekeet
DGA

Bedrijf
JASA Packaging Systems BV

Elevator pitch
JASA Packaging Systems is een innovatieve producent van verpakkingsmachines en specialist in weegtechniek. JASA ontwerpt en bouwt al meer dan 30 jaar verpakkingsmachines met een fris Hollands design, waarbij de focus altijd ligt op hygiëne, efficiency, gebruiksgemak en service. Ons Research & Development team houdt zich continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe innovatieve machines en opties. Al onze machines worden gebouwd in Alkmaar. Zo hebben wij zelf de controle over de kwaliteit, het productieproces en de levertijd. Wij leveren oplossingen; in nauw overleg met de klant leveren wij een machine die naadloos aansluit op de specifieke wensen en behoeften. Daarnaast ontwerpen en bouwen wij de machines niet alleen, maar wij installeren en onderhouden deze ook.

Missie
In 2020 zijn we de meest innovatieve producent van verticale verpakkingsmachines op het gebied van AGF (Aardappelen, Groenten & Fruit).

Belangrijkste importlanden
Europa

Belangrijkste exportlanden
JASA heeft distributeurs in meer dan 20 landen. Belangrijkste exportgebieden zijn: Europa, Noord Amerika, Oceanië en Rusland.

Vakgebied
Financiën, HRM, IT, Innovatie

Nevenactiviteiten
Penningmeester Stichting Groot Hart

In te huren als
Spreker, gastcolleges

Follow me
LinkedIn: Sandra Pannekeet

2018-03-31T20:14:27+00:00